Elämä on jatkuvan oppimisen matka

22.02.2022

Elämä on jatkuva oppimisen ja kehittymisen matka, jossa ei ehkä koskaan voi tulla valmiiksi. Voimme oppia kyllä paljon ympäröivästä maailmasta ja opiskella hyvinkin tarkasti tiettyjä elämän osa-alueita, mutta itseen liittyvässä oppimisessa harva tulee koskaan valmiiksi. Saatamme käyttää hyvin paljon aikaa ja energiaa ulkoisten asioiden oppimiseen, mutta tärkein asia jonka parissa tulet viettämään koko elämäsi, on sinä itse.

Itsensä kehittäminen ei mene koskaan hukkaan. Se, että kehität ymmärrystä itseäsi, ajatuksiasi ja toimintaasi kohtaan, voi hyödyttää sinua myös kaikilla muilla elämän osa-alueilla. Muuttamalla itseäsi voit muuttaa myös ympäröivää maailmaa ja kehittämällä itsetuntemustasi, voit paremmin pysyä omassa voimassasi ja valita, miten erilaisiin asioihin suhtaudut. Oppimalla asioita itsestäsi, kasvatat samalla itseluottamustasi, ja sitä kautta pystyt rohkeammin menemään kohti omannäköistäsi elämää.

Geneesi tulee tarjoamaan oivan työkalun itsensä kehittämiseen Uusi alku -valmennuksen myötä. Valmennus pitää sisällään pohdintoja, keskusteluja, kirjoittamista, tietoa, inspiraatiota ja erilaisia työkaluja sekä harjoituksia oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Se, millaisen muutoksen saat aikaan, on kiinni sinusta itsestäsi. Valmennus voi kylvää sinuun muutoksen siemenen, joka lähtee hiljalleen itämään, tai vastaavasti saada isojakin rattaita liikkumaan muutoksen tiellä. Ennen kaikkea Uusi alku -valmennus tarjoaa oivan tilaisuuden itsesi kehittämiseen ja oman suuntasi vahvistamiseen.

Pääset tutustumaan kevään 2022 Uusi alku-valmennuksen sisältöön ja aikatauluun täältä.