Marianne Pirskanen


Hyörin Geneesin ja Gartanon assistenttina kahdessa kerroksessa. Olen järjestämässä tapahtumia, katson paikat kuntoon ja otan osallistumisen maksut vastaan. Teen jaettavat esitteet Geneesille ja julkaisen tapahtumat Facebookiin. Olen käynyt viimeisimpänä koulutuksena Kansainvälisen liiketalouden eli International Business Karelia AMK:ssa 2016. Sitä aiemmin olen käynyt Käsi- ja taideteollisuuden perustutkinto kivi ja metalli Pohjois- Karjalan Ammattiopistossa 2013, vuoden tutkinto Kuvataidelinjalla Joutsenon Opistolla 2010 ja päässyt Ylioppilaaksi 2010. Minulla on Hygieniapassi ja EnsiApu-1 kortti. Olen tehnyt Gartanolle kaksi (2) seinämaalausta ja toisesta on video Gartano seinämaalaus timelapse.

 

Olen aloittamassa matalan kynnyksen rymhän, johon voi kuka tahansa tulla aloittamaan jotain uutta mitä on haaveillut aloittavan tai jatkaman jotain mikä on jäänyt huomiotta ja jota on halunnut pitkään aikaan jatkaa. Tai voit tulla hengaamaan muiden kanssa. Ryhmän vetäjät vaihtelevat silloin tällöin. Ryhmä tulee kokontumaan iltapäivisin, ajat tarkentuvat myöhemmin. Tarkkaile tapahtumakalenteria.

Minuun voi olla yhteydessä tapahtuma ilmottautumisista, voi kysyä tapahtumista ja myös jos sinulla on ideoita mitä voisi Geneesillä järjestää.