Musta jooga goes Joensuu – Dragon Returns

23.06.2021 18.00 - 19:30

Utrantie 88, 80170 Joensuu

Osallistumishinta 20€

Osallistujien maksimimäärä 20

Musta jooga Joensuussa teemalla DRAGON MEDICINE keskiviikkona 23.6.2021!

Tervetuloa lohikäärmeen saareen! Vastaanotamme valoisan kesän aluksi muinaista voimaa joogaharjoituksessamme. Lohikäärmeen rohdos tuo suojelusta ja parannusta. Tämä tarunomainen viisaus löytyy meistä kaikista. Musta jooga tuo keskikesän taikaa keskelle vihreyteen puhjennutta luontoa. Keskikesä on otollinen aika magian aistimiseen ja yhteen tulemiseen. Löydä sisältäsi lohikäärmeen rohdos, ja nouse harjoituksessa siivillesi.

Olitpa sitten gootti, hevari, rokkari, punkkari, okkultisti tai muuten vain kiinnostunut (myös) elämän tummemmasta puolesta. Tämä ilta on vaihtoehto joogalle usein niin tyypilliselle ”shiny happy people” -meiningille.

Harjoitus antaa mahdollisuuden tutkiskella omaa hengitystä ja olemisen tapoja tunnelmaltaan synkän ja riipaisevankin taustamusiikin tahtiin. Harjoitus on rituaali. Harjoituksen jälkeen on meille varattu Utran saaren kota, jossa tulen äärellä voimme nauttia lohikäärmeen kesäiset yrttijuomat (kuuluu hintaan). Harjoitus tehdään omaa kehoa kuunnellen ja muita kunnioittaen.

ALOITTELIJAT TERVETULLEITA! Kutsu kaverisi mukaan!

Ohjaaja: Tara Tuomisilta, joensuulainen traumapsykoterapeutti ja joogaopettaja, joka rakastaa vahvaa läsnäoloa ihmetellen valojen ja varjojen liikettä elämässä.

Keskiviikkona klo 18:00 Utran saaressa, keskellä saarta, kodan vieressä.

Hinta: 20 € (sis. alv.)

Sitova ilmoittautuminen on maksu Holviin (ei tarvitse mailata tms.) Tästä ilmoittautumaan.

Ota mukaan vesipullo ja oma joogamattosi. Varustaudu sään mukaisesti.

Lisätietoja: merimort@gmail.com

Kouluttajina

Tara Tuomisilta