Musta jooga goes Joensuu – Dragon's Nest

16.12.2019 17.00 - 18:30

Rantakatu 2 B, 80100 Joensuu

Koulutuksen hinta 20€

Musta jooga Joensuussa teemalla DRAGON’S NEST maanantaina 16.12.

Olitpa sitten gootti, hevari, rokkari, punkkari, okkultisti tai muuten vain kiinnostunut (myös) elämän tummemmasta puolesta. Tämä ilta on vaihtoehto joogalle usein niin tyypilliselle ”shiny happy people” -meiningille. Harjoitus antaa mahdollisuuden tutkiskella omaa hengitystä ja olemisen tapoja tunnelmaltaan synkän ja riipaisevankin taustamusiikin tahtiin. Harjoitus on rituaali.

Tervetuloa lohikäärmeen luolaan. Lohikäärmeet ovat tarunomaisia olentoja joihin liittyy ikiaikainen viisaus, rohkeus ja vapaus. Meillä on mahdollisuus liikkeen avulla löytää sisäinen lohikäärmeemme ja tavoittaa jotain kadoksissa ollutta itsestämme. Lohikäärme hallitsee kaikkia elementtejä; tulta, vettä, maata ja ilmaa. Olennolla on alkukantaista voimaa, suojelusta ja parannusta. Lohikäärme ei tunne aikaa eikä esteitä.

Harjoitus tehdään omaa kehoa kuunnellen ja muita kunnioittaen. ALOITTELIJAT TERVETULLEITA! Kutsu kaverisi mukaan!

Maanantaina klo 17–18:30 Joensuun Pakkahuoneella.
Hinta: 20 € (sis. alv.)
Sitova ilmoittautuminen on maksu Holviin (ei tarvitse mailata tms.): https://holvi.com/shop/merimort/product/79101e81680dae70fe2837436de26020/

Ota mukaan vesipullo ja oma joogamattosi.

Ohjaaja: Tara Tuomisilta, joensuulainen traumapsykoterapeutti ja joogaopettaja, joka rakastaa vahvaa läsnäoloa ihmetellen valojen ja varjojen liikettä elämässä.

Kouluttajina

Tara Tuomisilta