Hyvinvointia edistämässä nykyaikaisella otteella

Palveluihimme kuuluvat muun muassa psykoterapia, niin yksilöille, pareille kuin perheillekin. Vahvuutemme on traumapsykoterapia. Tarjoamme myös yksilö- ja perhevalmennusta sekä neuropsykiatrista valmennusta. Palvelukartastamme löytyvät myös koulutukset, ryhmät ja työnohjaus.

Kehon huomioiminen on suuressa roolissa Geneesin palveluissa.

Tutustu tekijöihimme Ota yhteyttä

Psykoterapia

Traumapsykoterapian sekä kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT) viitekehyksestä. mm. erilaisiin elämän kriiseihin, masennukseen, ahdistukseen, syömishäiriöihin ja traumoihin. Myös Kelan kuntoutuspsykoterapiana.

Alan ammattilaiset auttavat sinua, joka tarvitset tukea. Olemme täällä Sinua varten.

Psykoterapiassa käytämme myös kehollisia menetelmiä.

Kuinka ottaa yhteyttä

Voit olla yhteydessä psykoterapeuttiin henkilökohtaisesti tiimi-sivulta tai voit laittaa sähköpostia info@geneesi.fi

 

Hinnasto psykoterapiapalveluista 2021

Kelaterapia Joensuussa 45 min     80,00 € (Asiakkaan omavastuuhinnaksi jää kelakorvauksen jälkeen 22,40 €, kelakorvaus vuonna 2021 on 57,60 €)

Etäterapiassa käytetään samaa hinnoittelua kuin lähiterapiassa. Kotikäynteihin hinnan lisäykset SiunSoten ja Kelan sopimusehtojen mukaan.

Tyhy-/Tyky palvelut

Toiminnalla voidaan auttaa yhteisön tai yrityksen työntekijöiden hyvinvoinnin ylläpitämistä joka voi lisätä myös työmotivaatiota tiimissä. Rautaiset mielen- ja kehotietoisuuden ammattilaiset tuovat aktiviteetteihin mukaan itsetuntemuksen lisäämistä ja toiminta auttaa analysoimaan omia ja tiimin vahvuuksia.

Pystymme räätälöimään monipuoliset hyvinvointipalvelut juuri teidän työyhteisönne näköiseksi joko meidän- tai tilaajan osoittamissa tiloissa.

Toiminta voi olla esimerkiksi:

  • Mindfulness
  • Jooga
  • Luova liike
  • Hyvinvointiluento
  • Maalaaminen tai muu taide

tai jokin näiden yhdistelmä!

Ota yhteyttä: info@geneesi.fi

Mindfulness

Mindfulness on hyväksyvää ja myötätuntoista havainnointia meneillään olevasta hetkestä. Se lisää tietoisuutta omista ajatuksista, tunteista ja kehon reaktioista. Mindfulness voi laskea stressitasoa ja lisätä keskittymiskykyä parantaen elämänlaatua.

Tässä hetkessä eläminen vähentää murehtimista vanhoista tai tulevista asioista. Keskitytään siihen, mikä on tässä ja nyt!

Pyydä tarjous yksityisestä ryhmästä niin Geneesin tiloissa kuin Teidän omissa tiloissanne!

Työnohjaus

Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja omaan työhön liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden tarkastelua ja jäsentämistä koulutetun työnohjaajan avulla. Työnohjauksen tavoitteena on vapauttaa voimia, luovuutta ja ajattelua työhön ja sen rajojen tunnistamiseen. (STOry)

Neurosonic

Neurosonic tuolilla sinulla on mahdollisuus päästä lievittämään univaikeuksia, kiputiloja, migreeniä, stressiä jne. Matalataajuinen värähtely rentouttaa keskushermoston kautta.

Hoidon kesto on noin 25 minuuttia

Hinta 20 €

Varaa aikasi: maiju@kehonexus.fi / puh. 050 587 6921 (tekstiviesti/WhatsApp)

Varaa aikasi

Maiju Rissanen

Jooga

GeneesiJooga on nyt NexusJooga!

NexusJooga on aloittelijaystävällistä lempeää joogaa kehoa kuunnellen.

Tule rohkeasti mukaan ja kiitä itseäsi, koska haluat kuunnella kehoasi.

Voit lainata joogan ajaksi välineet meiltä tai voit tuoda omat mukana.

Tulevat joogat löydät täältä.

Vetäjinä

Tara Tuomisilta

Sosiaalisen asumisen tukipalvelut

Asumisen tukipalvelut voivat olla tuettua asumista tai kotiin vietävää sosiaalista asumispalvelua.

Kysy lisää

info@geneesi.fi

Sosiaaliset tukipalvelut

Tukipalvelun tarkoitus on auttaa tukea tarvitsevia nuoria sekä nuoria aikuisia oman elämän hallinnassa, perustamisessa ja itsenäistymisessä. Olemme tukemassa ja auttamassa nuorta niin virastoasioinnissa kuin arkipäivän toimissakin.

Tukipalvelussa keskeistä on mahdollistaa asiakkaalle tärkeiden asioiden toteutuminen ja onnistuminen, liittyivätpä ne sitten kodinhoitoon, päivittäiseen asiointiin, harrastuksiin tai hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämiseen.

Kysy lisää

info@geneesi.fi

NUOTTI-valmennus

NUOTTI-valmennus on Kelan järjestämää 16–29-vuotiaille nuorille tarkoitettua matalan kynnyksen ammatillista kuntoutusta. Valmennus on tarkoitettu nuorille, joilla on olennaisesti heikentynyt toimintakyky, joka estää tai rajoittaa tulevaisuuden suunnittelua, opiskelemaan tai työelämään pääsyä tai opintojen jatkumista.

Valmennuksen tavoitteena on löytää kiinnostusta omaa elämäntilannetta, taitoja, vahvuuksia, tulevaisuuden suunnittelua, opiskelua tai työelämää kohtaan. Nuori saa valita NUOTTI-valmennuksensa valmentajan Kelan kanssa sopimuksen tehneistä palveluntuottajista. Valmennus suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti ja se sisältää enintään 20 x 60 minuutin tapaamista viiden kuukauden aikana. Tapaamiset toteutetaan pääsääntöisesti nuoren arkiympäristössä. Tapaamiseen voi osallistua myös nuoren verkostoa ja nuoren kanssa työskenteleviä tahoja.

NUOTTI-valmennus on maksutonta nuorelle. Valmennuksen ajalta voi saada kuntoutusrahaa. NUOTTI-valmennusta voi hakea ilman lääkärinlausuntoa.

NUOTTI-valmennukseen hakeudutaan yhteydenotolla Kelaan. Kelaan voi olla yhteydessä nuori itse tai hänen kanssaan työskentelevä taho. Yhteydenotto Kelaan:

  • Nuoren kanssa työskentelevä taho: Kelan valtakunnallinen viranomaislinja: 020 692 235
  • Nuori itse: Kelan valtakunnallinen kuntoutuksen palvelunumero: 020 692 205

Kelan kuntoutuksen asiantuntija haastattelee nuoren ja tekee samalla nuoren kanssa suullisen hakemuksen. Nuoren kanssa keskustellaan myös mahdollisista palveluntuottajista.

 

Lisätietoa: