Palvelut

Terapia antaa voiman ja rauhan hengittää syvään elämän kaikissa tilanteissa.

Tervetuloa!

Missiomme on ihmisen huomioiminen kokonaisuutena. Palveluihimme kuuluvat muun muassa psykoterapia, lyhytterapia, työnohjaus ja erilaiset ryhmät.

Katso myös lisää kehollisista hoidoistamme.

Psykoterapia

Tarjoamme psykoterapiaa traumapsykoterapian sekä kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT) viitekehyksestä. mm. erilaisiin elämän kriiseihin, masennukseen, ahdistukseen, syömishäiriöihin ja traumoihin. Psykoterapeuttimme ovat Kela-päteviä ja Valviran hyväksymiä ammattilaisia.
Lue lisää

Lyhytterapia

Jokaiselle meistä tulee elämässä vastaan tilanteita, joista olisi hyvä keskustella toisen ihmisen kanssa. Keskustelulla saa usein uutta näkökulmaa oman elämän haasteisiin. Lyhytterapia voi olla apuna erilaisissa elämän haasteissa, mieltä vaivaavissa asioissa, sekä itsensä kehittämisessä. Nyt lyhytterapia-palvelu on saatavilla myös etätapaamisten kautta, joten voimme tarjota apua koko Suomessa.
alk. 35,00 €
Lue lisää

Työnohjaus

Työnohjaus on ammatillinen tukimuoto, joka auttaa työntekijöitä kehittämään omaa työskentelyään, ratkaisemaan työnhallintaan liittyviä haasteita sekä lisäämään työhyvinvointia ja ammatillista kasvua.
Lue lisää

TRE (Tension, Stress & Trauma Release Exercise)

Tension, Stress & Trauma Release Exercise eli TRE on yksinkertainen ja helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä ja sen vaikutukset ilmenevät nopeasti. TRE:llä voidaan rentouttaa, aktivoida ja mobilisoida niin stressin kuin traumaattistenkin kokemusten jännittämiä lihaksia.
Lue lisää

Webinaarit

Geneesin webinaarien avulla saat lisää tietoa ilmiöstä, joka koskevat elämääsi. Webinaareihin voit osallistua henkilökohtaisista syistä tai ammatin puolesta.
Lue lisää

Tyhy- / tyky palvelut

Pystymme räätälöimään monipuoliset hyvinvointipalvelut juuri teidän työyhteisönne näköiseksi joko meidän- tai tilaajan osoittamissa tiloissa.
Lue lisää
Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista