Keholliset hoidot

Kasvohoito

Kasvohoito

Anna kauneutesi ammattilaisen käsiin kasvohoidossa, jossa otetaan yksilöllisesti huomioon juuri sinun ihosi tarpeet, Suomalaista luonnonkosmetiikkaa käyttäen.

Mitä kasvohoitoon kuuluu?

Rentouttava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan, kuorinnan sekä kasvonaamion. Tämä sopii sinulle, jos kaipaat hemmotteluhetkeä sekä tehokasta kosteutusta kasvoillesi.

Puhdistava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja/tai puhdistuksen ultraäänellä ja kasvonaamion. Tässä hoidossa ihosi pääsee uudistumaan tehokkaamman puhdistuksen myötä. Tämä hoito sopii sinulle, jos ihossasi on epäpuhtauksia.

Kokonaisvaltainen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja/tai puhdistuksen ultraäänellä, hieronnan ja kasvonaamion. Tämä hoito tarjoaa sinulle tehokasta puhdistusta, sekä hemmottelua samalla kertaa.

Mitä tuotteita hoidossa käytetään?

Kasvohoidossa ihoasi kaunistetaan ja hemmotellaan Ekopharman luonnonkosmetiikka tuotteilla. Ekopharma on sertifioitu Suomalainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita, kuten marjoja ja kasviuutteita. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita.

Varaa aikasi

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista