Palvelut

Webinaarit

Geneesin webinaarien avulla saat lisää tietoa ilmiöstä, joka koskevat elämääsi. Webinaareihin voit osallistua henkilökohtaisista syistä tai ammatin puolesta.

Kouluttajamme ovat kokeineita psykoterapeuttaja, jotka osaavat selittää asiat selkeästi ja helposti ymmärrettävästi.

Webinaari auttaa sinua oivaltamaan itsesi kannalta tärkeitä asioita. Oivaltamisen kautta voit oppia tuntemaan itseäsi paremmin, kehittää omaa elämääsi ja panostaa hyvinvointiisi.

Ammattilaisille webinaarit tarjoavat oman ammattitaidon kehittämistä asiakastyössä tarvittavan teoriatiedon lisäämisen sekä asiakastyössä hyödynnettävien menetelmien muodossa. Webinaareissa on teoriatiedon lisäksi menetelmiä, joista webinaarin aikana saa myös omakohtaisen kokemuksen.

Webinaarien sisältö

Webinaarien sisältö koostuu kouluttajan teoriaosioista sekä harjoituksista, jolloin pääset myös kokeilemaan oppeja käytännössä. Harjoitukset tehdään ohjatusti kouluttajan vetämänä.
Webinaareissa voit halutessasi osallistua keskusteluun kouluttajan tai muiden osallistujien kanssa. Voit myös osallistua webinaareihin pelkästään seuraamalla koulutusta. Osallistuminen koulutuksiin ei siis vaadi sinulta webkameraa tai mikrofonia.

Kouluttajat

Webinaareissa kouluttamassa ovat sosiaali- ja terveysalalta pitkän työkokemuksen omaavat psykoterapeutit, jotka tekevät myös itse aktiivisesti asiakastyötä, jolloin heidän työkokemuksensa on tuoretta perustuu teorian lisäksi käytännössä opittuun tietoon. 

Kouluttajat ylläpitävät ammattitaitoaan ja päivittävät osaamistaan jatkuvasti lisäkouluttautumalla. Kouluttajien osaaminen on monialaista ja yhdistää tietoa useista eri taustateorioista (esimerkiksi kognitiivinen käyttäytymisterapia ja traumaosaaminen).

Miksi Geneesi?

Geneesin vahvuutena on kehon ja mielen yhteyden syvä ymmärtäminen ja sen tärkeyden huomioiminen. Kehon ja mielen yhteyttä huomioidaan niin käytännön työssä kuin webinaareissakin. Olemme rohkea ja erilainen toimija. Meidän webinaaritarjonta on hyvin monipuolista ja eri aihealueita yhdistävää. Kouluttajamme ovat alansa huippuatasoa ja tykättyjä kouluttajia.

Osallistuminen webinaariin

Webinaariin tarvitset nettiyhteyden sekä puhelimen, tabletin tai tietokoneen. Ilmoittautuminen tapahtuu maksun yhteydessä. Saat onnistuneen maksun jälkeen osallistumislinkin sähköpostiisi.

Osallistumismaksu

Olemme hinnoitelleet webinaarit edullisiksi, jotta kaikilla on mahdollisuus parantaa elämänlaatua, eikä se saa olla rahasta kiinni.

Tulevia koulutuksia voit seurata esimerkiksi Geneesin nettisivujen koulutukset ja ryhmät-osiosta sekä osoitteessa www.gehity.fi, josta pääset myös varmistamaan paikkasi webinaareissa!

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista