Keholliset hoidot

Reikihoito

Reikihoidossa saat uppoutua rentouttavaan hetkeen, unohtaa arjen kiireet ja antaa koko kehosi nauttia hoitavasta energiasta.

Mitä reikihoito on?

Reiki on luonnollisen parantamisen menetelmä, jossa välitetään kosketuksen kautta energiaa kehossa sinne, mihin sitä tarvitaan. Hoidolla voi helpottaa sekä fyysisiä, että emotionaalisia vaivoja, sekä auttaa ylläpitämään ja edistämään yleistä hyvinvointia. Hoito on rentouttava sekä tasapainottava, ja se tehdään yleensä makuuasennossa. Hoidettava on pukeissa ja keho käydään päästä jalkoihin koskettaen läpi, samalla vapauttaen energiakehossa olevia tukoksia tai heikentyneitä energiavirtauksia.

Reiki tulee sanoista Rei: ”korkeampi tietoisuus tai viisaus” ja Ki: ”elämän energia”. Eli yhdessä ne merkitsevät ”korkeamman viisauden ohjaamaa elämän energiaa”. Reiki hoitaa ihmisen koko olemusta: kehoa, tunteita ja mieltä.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Hoidon aikana asiakas saa levätä hoitopöydällä vaatteet päällä, viltin sisällä. Hoidossa asiakas on ensin selällään, sen jälkeen vatsallaan ja hoitaja käy koko kehon kevyesti koskettaen läpi. Hoidon aikana taustalla soi rauhallinen musiikki, joka tekee kokemuksesta hyvin rentouttavan.

Varaa aikasi

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista